Projekt integralnog sustava vodoopskrbe i odvodnje Cetinske krajine aglomeracije Trilj, Otok i Dicmo – KK.06.4.2.42

 


Projekt integralnog sustava vodoopskrbe i odvodnje Cetinske krajine uključuje ulaganja u rekonstrukciju i dogradnju sustava javne vodoopskrbe i odvodnje otpadnih voda na području aglomeracija Trilj, Otok i Dicmo, koje se nalaze u Splitsko-dalmatinskoj županiji, sa sljedećim obuhvatom:

  • AGLOMERACIJA TRILJ: Grad Trilj i naselja Vedrine, Košute, Jabuka i Grab na području Grada Trilja
  • AGLOMERACIJA OTOK: naselje Otok u Općini Otok
  • AGLOMERACIJA DICMO: naselje Sušci u Općini Dicmo

 

 

 POTPISAN UGOVOR O NABAVI VOZILA ZA ODRŽAVANJE SUSTAVA ODVODNJE 

 

Dana 31.1.2023. u sklopu Projekta integralnog sustava vodoopskrbe i odvodnje Cetinske krajine – aglomeracije Trilj, Otok i Dicmo potpisan je ugovor o nabavi vozila za održavanje sustava odvodnje.

UGOVOR SU POTPISALI DIREKTOR VODOVODA I ODVODNJE CETINSKE KRAJINE D.O.O. G. JOSIP MIOC I DIREKTOR TVRTKE GRADATIN D.O.O. G. IVAN JUKIC. Radi se specijalnom komunalnom vozilu za prijevoz mulja te je vrijednost samog ugovora 198.181,56 EUR bez PDV-a, odnosno 247.726,96 EUR s PDV-om.

Ovo je sedmi potpisani ugovor, od ukupno planiranih devet ugovora, koji se u sklopu Projekta integralnog sustava vodoopskrbe i odvodnje Cetinske krajine – aglomeracije Trilj, Otok i Dicmo financiraju iz Operativnog programa konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Ovime je ukupan iznos ugovorenih aktivnosti na Projektu integralnog sustava vodoopskrbe i odvodnje Cetinske krajine – aglomeracije Trilj, Otok i Dicmo iznosi 25.874.953,04 EUR odnosno 98,5% odobrenih troškova. 

 

 

FOTOGRAFIJE