Projekt integralnog sustava vodoopskrbe i odvodnje Cetinske krajine aglomeracije Trilj, Otok i Dicmo – KK.06.4.2.42


Projekt integralnog sustava vodoopskrbe i odvodnje Cetinske krajine uključuje ulaganja u rekonstrukciju i dogradnju sustava javne vodoopskrbe i odvodnje otpadnih voda na području aglomeracija Trilj, Otok i Dicmo, koje se nalaze u Splitsko-dalmatinskoj županiji, sa sljedećim obuhvatom:

  • AGLOMERACIJA TRILJ: Grad Trilj i naselja Vedrine, Košute, Jabuka i Grab na području Grada Trilja
  • AGLOMERACIJA OTOK: naselje Otok u Općini Otok
  • AGLOMERACIJA DICMO: naselje Sušci u Općini Dicmo

 

 POTPISAN UGOVOR O NABAVI VOZILA ZA ODRŽAVANJE SUSTAVA ODVODNJE 

 

Dana 9.3.2023. u sklopu “Projekta integralnog sustava vodoopskrbe i odvodnje Cetinske krajine – aglomeracije Trilj, Otok i Dicmo” potpisan je ugovor o nabavi dodatne opreme za održavanje sustava odvodnje – Grupa 2.

UGOVOR SU POTPISALI DIREKTOR VODOVODA I ODVODNJE CETINSKE KRAJINE d.o.o. gosp. JOSIP MIOČ I DIREKTOR TVRTKE E.T.AL. d.o.o. gosp. KREŠIMIR KANJIR. Radi se o malim fekalnim crpkama za kućanstva (50 komada) te 3 prijenosna uređaj za detekciju opasnih plinova. Vrijednost samog ugovora 131.353,77 EUR bez PDV-a, odnosno 164.192,21 EUR s PDV-om. 

Ovo je ukupno osmi potpisani ugovor, od planiranih devet ugovora, koji se u sklopu “Projekta integralnog sustava vodoopskrbe i odvodnje Cetinske krajine – aglomeracije Trilj, Otok i Dicmo” financiraju iz Operativnog programa konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Ovime je ukupan iznos ugovorenih aktivnosti na “Projektu integralnog sustava vodoopskrbe i odvodnje Cetinske krajine – aglomeracije Trilj, Otok i Dicmo” iznosi 26.006.306,81 EUR odnosno 99,0% odobrenih troškova.


 

FOTOGRAFIJE